Wednesday, December 3, 2008

olaaaaaaa

ai semuaaaaaaaaaa..... dh lame aku tak tulis blog aku kan.... sebenarnyer byk mende berlaku pas raye nie.... suka duka semua ader... ntah la.... so untuk permulaan ni aku nak tunjuk kat korang semua video clip ni di rakam melalui cctv sebuah shopping mall..... tapi samada korang nak percaya ke tak terpulang la kay... aku just bg tgk je... hehehhehehe.


video

Tuesday, September 23, 2008

ITD ku yg meriah!!


ni kat main pintu pertama


ni pintu nak masuk opis ku..


close up..!!

sempena bakal menyambut syawal ni... opis aku ITD ni dh siap2 gantung lagi ketupat ngan kad raye.. meriah terase.... heheh..ni tgk la gambo nyer... nak tulis byk pun takde mood.. btuk2 je... demam!!

Wednesday, September 10, 2008

Ain my nephew...

video

ni rakaman ni aku amik mase family day kat bukit merah lake town... akak aku n her hubby sbuk mengurus kan game untk dak2 so aku terpakse ar melayan karenah c ain nie... dr borink tak wat ape aku amik video dier... mase tu berumur 2 thun tak silap aku ar.... ngah2 amik video ader adegan yg nampak dier comel sgt... tgk je ar.. hahahahahah